Finali biz oynamalıydık

 2008 Avrupa Şampiyonası İspanya'nın 44 yıl sonra gelen zaferi ile sona erdi. Avusturya'nın başkenti Viyana'da oynanan final karşılaşmasında Almanya'yı 33. dakikada Torres'in attıı golle 1-0 yenen İspanya kupanın sahibi oldu. ALMANYA HİÇ BİRŞEY YAPAMADI F

Finali biz oynamalıydık
 
2008 Avrupa Şampiyonası İspanya'nın 44 yıl sonra gelen zaferi ile sona erdi. Avusturya'nın başkenti Viyana'da oynanan final karşılaşmasında Almanya'yı 33. dakikada Torres'in attıı golle 1-0 yenen İspanya kupanın sahibi oldu.

ALMANYA HİÇ BİRŞEY YAPAMADI
Final maçının skoruna bakarak başa baş geçen bir maç olduğu düşünülebilir. Ancak, 90 dakika boyunca sahada futbol adına bütün güzellikleri sergileyen bir İspanya, karşısında ise üst üste üç pas bile yapamayan bir Almanya vardı. İspanya yakaladığı bir çok pozisyondan faydalanamadı ama 90 dakika boyunca futbol resitali sundu.

FİNALDE BİZ OLMALIYDIK
Türkiye, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçında Almanya'ya 90. dakikada yediği golle 3-2 yenilerek final oynama şansını kaybetti.

İspanya karşısında hiç bir varlık gösteremeyen Almanya, Türkiye maçında da kalemizde bulduğu pozisyonlarda şansın ve Rüştü'nün yardımı ile 3 gol bularak finale çıktı. Oysaki turnuva boyunca oynadığımız futbol ve Almanya'nın bu akşam ki performansını da izledikten sonra milyonlarca futbolsever BU FİNALİ BİZ OYNAMALIYDIK cümlesini aklından geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler