Final yolunda son maç

Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı Bitlis’te Türkiye Finali vizesini almak için mücadele ettiği gruptan birinci olarak çıktı.Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımı Liseler arası futbol turnuvasında Bitlis’te Türkiye finali için mücadele ettiği yar

Final yolunda son maç

Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı Bitlis’te Türkiye Finali vizesini almak için mücadele ettiği gruptan birinci olarak çıktı.

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımı Liseler arası futbol turnuvasında Bitlis’te Türkiye finali için mücadele ettiği yarı final karşılaşmalarında B Grubundaki maçlarını tamamlayarak gurubundan birinci çıkmayı başardı.
           
İlk maçında Kahramanmaraş Anadolu Lisesini 5-4, Kars Sarıkamış Lisesini 5-1 yendikten sonra son maçında da Elazığ Spor Lisesini 3-0 mağlup ederek grup birincisi oldu. Bugün A gurubu ikincisi olan Gaziantep Konukoğlu Anadolu Lisesiyle bir maç yapacak olan Trabzon Temsilcisi, bu maçı da kazandığı takdirde Konya’da yapılacak olan Türkiye Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Hedeflerinin Trabzon’a Şampiyonluk getirmek olduğunu belirten Okul müdürü Ali Turan takımın başarısı için emek veren hocalara teşekkür ederek, bugün oynanacak karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp finale kalacaklarına inandıklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor