Filip Djordjevic kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un transferi için ciddi şekilde ilgilendiği Filip Djordjevic kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Filip Djordjevic kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un da transfer gündeminde yer alan Filip Djordjevic kimdir? Şimdi hangi takıma forma giymektedir? İşte detaylar...

FILIP DJORDJEVIC KİMDİR?

28 Eylül 1987 yılında Sırbistan'ın Belgrad kentinde dünyaya gelen Filip Djordjevic, santrafor mevkisinde forma giymektedir.

1,86 boyundaki futbolcu sol ayağını kullanmaktadır.

Futbola Sırbistan'ın Roter Stern Belgrad takımında başlayan Djordjevic, Kızılyıldız, FK Rad Belgrad, FC Nantes, Lazio takımlarında forma giymiştir. Son olarak İtalya Seria A ekiplerinden Chievo Verona takımında forma giymektedir.

Nantes'da forma giydiği dönemlerde Trabzonspor transfer etmek istemiş, hatta o dönemin Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da transferi tamamlamak için bizzat Fransa'ya gitmiştir.

Sırbistan Milli Takımı'nda 14 kez forma giymiş, 4 kez de ağları sarsmıştır.

Filip Djordjevic kimdir?

NANTES'TE ATTIĞI GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor