Filenin Sultanları Mağlup

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 5. kez yer aldığı Dünya Şampiyonası'nda ilk maçına bugün çıktı. Hollanda ve Polonya'nın ortak düzenlediği turnuvada Ay-Yıldızlılar, Tayland'la karşılaştı.

Filenin Sultanları Mağlup

İlk seti Millilerimiz 25-17 kazandı. İkinci seti Tayland 31-29 kazandı ve setlerde durum 1-1'e geldi. Üçüncü seti 25-22 kazanan Filenin Sultanları setlerde 2-1 öne geçti. Dördüncü seti Tayland 25-19 kazandı ve setlerde yeniden eşitlik sağlandı. Karar setini 15-13 kazanan Tayland ilk maçından galibiyetle ayrıldı.
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 5. kez yer aldığı Dünya Şampiyonası'nda ilk maçına bugün çıktı. Hollanda ve Polonya'nın ortak düzenlediği turnuvada Ay-Yıldızlılar, Tayland'la karşılaştı. . Filenin Sultanları sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

İlk set sonucu: 25-17 (TÜRKİYE)

İkinci set sonucu: 31-29 (TAYLAND)

Üçüncü set sonucu: 25-22 (TÜRKİYE)

Dördüncü set sonucu: 25-19(TAYLAND)

Karar seti sonucu: 15-13 (TAYLAND)

Milli takımımız karşılaşmaya Simge, Hande, Ebrar, Saliha, Zehra, Eda ve Cansu ilk 6'sı ile başladı.

Hollanda ve Polonya'nın ortak düzenlediği Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları sahneye çıkıyor... Tarihte 5. kez dünya arenasında yer alan ve tarihi kürsü başarısı için sahaya çıkacak A Milli Kadın Millilerimiz, B Grubu'nda ilk maçını Tayland'la, Hollanda'nın Arnhem şehrinde oynuyor. Filenin Sultanları ardından Polonya'nın Gdansk şehrine geçecek ve kalan grup maçlarını burada tamamlayacak.

Grupta ilk 4’e giren takımlar 2. tura çıkacak. Tur atlayan takımlar ayrıca, ilk 4 içinde yer alan takımlarla oynadıkları maçların puanlarını da taşıyacak. A ve D Grubu'ndaki takımlar E Grubu'nu, B ve C Grubu'ndaki takımlar da F Grubu'nu oluşturacak. nitekim gruptan çıkarsak Filenin Sultanları 2. turda F Grubu'nda yer alacak ve 4 Ekim'de başlayacak 2. tur maçları için Polonya'nın Lodz şehrine geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler