Filenin Fidanları Trabzon'da yeşeriyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Amway şirketinin işbirliğiyle, Voleybol branşının gelişmesi için başlatılan, 'Filenin Fidanları' projesi kapsamında, Trabzon’da çeşitli okullara 300 mini voleybol kiti dağıtıldı.Türkiye’de Voleybol branşının gelişmesine kat

Filenin Fidanları Trabzon'da yeşeriyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Amway şirketinin işbirliğiyle, Voleybol branşının gelişmesi için başlatılan, 'Filenin Fidanları' projesi kapsamında, Trabzon’da çeşitli okullara 300 mini voleybol kiti dağıtıldı.

Türkiye’de Voleybol branşının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla belirlenen 20 ildeki çocuklara yönelik olarak başlatılan 'Filenin Fidanları' projesi Trabzon’da da hayata geçirildi. Türkiye Voleybol Federasyonu ve Amway şirketinin birlikte başlattığı proje kapsamında Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda tanıtım lansmanı gerçekleştirildi. Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve çok sayıda voleybolcu ile eğitmenlerinde katıldığı lansmanda belirlenen okullara 300 adet Voleybol Seti hediye edildi.

MUTLUGİL: ''AMACIMIZ VOLEYBOLU SEVDİRMEK''

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, hedeflerinin çocuklardaki spor sevgisini artırmak ve voleybol sever bir kitle oluşturmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu uğurda gerçekleştirdiğimiz çok sayıdaki projemize, 'Filenin Fidanları' sosyal sorumluluk projesi ile önemli bir ekleme yapıyoruz. Bu projemizle özellikle 6-12 yaş grubunda yer alan ilkokul ve ortaokuldaki gençlerimize voleybolu sevdirmeyi amaçlıyoruz."

Mutlugil’in konuşmasının ardından lansmana katılan ilköğretim okulları voleybol maçı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor