Fikret Orman'dan Mehmet Ekici Açıklaması: "Trabzonspor'la anlaştık"

BeşikTaş Başkanı Fikret Orman Mehmet Ekici konusunda açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan Mehmet Ekici Açıklaması: "Trabzonspor'la anlaştık"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman düzenlenen imza töreni sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlarken Mehmet Ekici konusunda açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, "Biz Mehmet Ekici'yi transfer etmek için bir girişimde bulunmadık. Kızkardeşleri ile ben görüştüm: "Beşiktaş'a gelmek istiyoruz" diye ifadede bulundular. Bunun üzerine Trabzonspor da Mehmet Ekici ile görüşülebileceğini ifade etti. Babası da "Mehmet Ekici, Şenol Güneş'le çalışmak istiyor" dedi. Biz de Trabzonspor'la prensipte anlaştık. Bu dakikadan sonra biz futbolcunun hayatı ile oynuyormuşuz falan. Mehmet Ekici Beşiktaş'ın şu anki kadrosuna zaten giremez. Biz gelecek sezon için düşünüyorduk. Nereye istiyorsa gitsin, biz bunun tarafı değiliz. Menajeri ve babası Beşiktaş'a gelmek isteyen kişiler. Olayın beni en rahatsız eden tarafı, Quaresma Beşiktaş'ın, Sosa Milan'ın, Mehmet Ekici Trabzonspor'un oyuncusu. F.Bahçe Başkanı'nın bununla ne işi var. Hiç kimse ile polemiğe girmek istemiyoruz. Biz F.Bahçe ile pazar günü sahada mücadele edeceğiz. Bunu futbolcular nezdine çekmesinin ne manası var. Herkes kendi kulübünü yönetsin. Bizden ayrılmak isteyenler olabilir. Biz kimin kalmasını istiyorsak Beşiktaş'ta kalıyor. Burası bir aile. Beşiktaş'tan giden geri geliyor. Bütün oyuncular Beşiktaş'a gelmek istiyor. Bizde her şey sevgi üzerine kurulmuştur. Bu zihniyet yakışmıyor. Herkes kendi işini yapsın. Kendiyle alakalı açıklamalarda bulunsun. Kendi marka değerine ve gelirine baksın. " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler