FIFA'ya sert eleştiri!

Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Armando Maradona, DünyaKupası'nda yaşananlarla ile ilgili FIFA'yı bombalamaya devam ediyor.Maradona'nıın bu kez FIFA'ya yüklendiği konu, Brezilya-Kolombiya mücadelesinde düdük çalan İspanyol hakem Carlos Velasco Carball

FIFA'ya sert eleştiri!

Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Armando Maradona, DünyaKupası'nda yaşananlarla ile ilgili FIFA'yı bombalamaya devam ediyor.

Maradona'nıın bu kez FIFA'ya yüklendiği konu, Brezilya-Kolombiya mücadelesinde düdük çalan İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo oldu. Efsaneye göre hakem ve FIFA, ev sahibi Brezilya'nın tur atlamasına yardımcı oldu.

Maç sonrasında katıldığı bir programda değerlendirmelerde bulunan Maradona, FIFA'nın maçta Brezilya'nın kazanmasına yardımcı olabilecek doğru bir hakem atadığını savundu.Kolombiya'nın etkili silahlarını sertlikle durduran Brezilyalı oyunculara gereken kartların verilmediğini söyleyen Maradona, özellikle David Luiz'in James Rodriguez'e yaptığı harekette oyuncuyu direk olarak sakatlamaya yönelik olduğunu belirtti.

Son 10 yıldaKİ en kötü hakem performansını seyrettiğini vurgulayan Maradona; "Julio Cesar ve Hulk'un kesinlikle kırmızı kart görmeleri gerekiyordu. FIFA ve Sepp Blatter, ev sahibinin zarar görmesini istemiyor. Brezilya'yı bir şekilde finale taşımaya çalışıyorlar." dedi.

Brezilya'nın yarı finalde Almanya'yla karşılaşacağına dikkat çeken Maradona, "Çok zor bir oyun olacak. İki takımın da farklı özelliklerde yüksek kaliteleri var." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor