FIFA'dan Türk kulübüne flaş uyarı!

FIFA, PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'a, eski futbolcularından Eric Odhiambo'nun alacağının 8 Haziran'a kadar ödenmesi için tebligatta bulunduğu bildirildi.Yeşil-siyahlı kulübün açıklamasına göre, FIFA Disiplin Komitesi, 2011-2012 sezonunda kulüpte f

FIFA'dan Türk kulübüne flaş uyarı!

FIFA, PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'a, eski futbolcularından Eric Odhiambo'nun alacağının 8 Haziran'a kadar ödenmesi için tebligatta bulunduğu bildirildi.

Yeşil-siyahlı kulübün açıklamasına göre, FIFA Disiplin Komitesi, 2011-2012 sezonunda kulüpte forma giyen Odhiambo'nun alacağı 215 bin avronun, 8 Haziran'a kadar ödenmesini istedi.

FIFA'nın, ödemenin gerçekleşmemesi durumunda, para cezası, puan silme, ligden düşürme gibi disiplin prosedürlerini uygulayacağı kaydedildi.

Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Ekizler, futbolcunun daha önce FIFA'ya başvurduğunu belirterek, borcun faizi ve masraflarıyla arttığını, durumun disiplin kuruluna kalması durumunda yükün daha da ağırlaşacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor