FİFA’dan Sylva için onay çıktı

Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Lille Kulübü'nden transfer ettiği ancak bonservis sorunu çözülemeyen Tony Sylva'ya FIFA tarafından geçici lisans için onay çıktığı bildirildi.      Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüzün Fransa'nın

FİFA’dan Sylva için onay çıktı

Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Lille Kulübü'nden transfer ettiği ancak bonservis sorunu çözülemeyen Tony Sylva'ya FIFA tarafından geçici lisans için onay çıktığı bildirildi.
    

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüzün Fransa'nın Lille takımından transfer etmeyi planladığı Senegalli kaleci Tony Sylva için FIFA'dan beklenen onay çıktı. FIFA tarafından, Trabzonspor Kulübü'ne geçici kaydı için Türkiye Futbol Federasyonu'na yetki verildi'' denildi.
    

Bu gelişmenin ardından Sylva'nın yarın oynanacak Antalyaspor maçında kadroda yer alabileceği bildirildi.
    

Sylva, Fransız kulübünden alacaklarına karşılık bonservisini bedelsiz olarak istemiş ancak bu anlaşma gerçekleşmeyince geçici lisans için FIFA'ya başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler