FIFA'dan G.Saray'a kötü haber

Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Hajrovic'in sarı kırmızılı kulüpten ayrılması kesinlik kazandı.  FIFA geçici lisans için başvuruda bulunan Boşnak oyuncunun talebini kabul etti ve geçici lisans verdi. Sarı kırmızılı kulüpten ücreti

FIFA'dan G.Saray'a kötü haber
Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Hajrovic'in sarı kırmızılı kulüpten ayrılması kesinlik kazandı. 
 
FIFA geçici lisans için başvuruda bulunan Boşnak oyuncunun talebini kabul etti ve geçici lisans verdi.
 
Sarı kırmızılı kulüpten ücretini vaktinde alamadığı gerekçesi ile sözleşmesindeki maddeye dayanarak mukavelesini fesh eden İzed Hayroviç'in, FIFA'nın bu kararı sonrasında eli güçlendi ve G.Saray'dan ayrılması kesinlik kazandı. G.Saray ile Boşnak yıldız FIFA'lık olurken, Hajroviç'in bonservisi elinde olarak istediği kulübe imza atma şansı bulunuyor. Werder Bremen ile görüştüğü bilenen Hajroviç'in, FIFA'nın bu kararından sonra Alman kulübüne yakın bir zamanda imza atması bekleniyor.
 
Hajroviç ile G.Saray'ın yolu kesin olarak ayrılırken, sarı kırmızılı kulübün geçen sezonun devre arasında Grasshoppers'tan 3.7 milyon euroya transfer ettiği Boşnak futbolcu ayrıca sözleşmesindeki gelecek 4 yılda alması gereken 4.6 milyon euro parayı da talep ediyor. Orta saha oyuncusunun bu isteğinin FIFA tarafından reddedilmesi bekleniyor ancak bu konunun da uzun bir hukuk sürecinde gerçekleşeceği muhakkak görürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler