FİFA'dan Ankaragücü'ne şok!

Vassell'in şikâyeti üzerine harekete geçen FIFA, 7 milyon TL'lik fatura çıkardı. Borç ödenmeden, Sarı-Lacivertliler transfer yapamayacak.Ahmet Gökçek’in başkanlık koltuğuna geçmesinin ardından sürekli olarak saha dışı olaylarla gündeme taşınan Ankaragücü,

FİFA'dan Ankaragücü'ne şok!

Vassell'in şikâyeti üzerine harekete geçen FIFA, 7 milyon TL'lik fatura çıkardı. Borç ödenmeden, Sarı-Lacivertliler transfer yapamayacak.

Ahmet Gökçek’in başkanlık koltuğuna geçmesinin ardından sürekli olarak saha dışı olaylarla gündeme taşınan Ankaragücü, dün gelen haberle sarsıldı. Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli formayı giyen, ancak Ankara’dan hayli sıkıntılı ayrılan İngiliz futbolcu Darius Vassell, alacakları ödenmediği için kulübü FIFA’ya şikayet etmişti.

Uzun bir araştırma sürecinin ardından FIFA, Vassell ile birlikte kendisine gelen diğer dosyaları inceleyip, konuyu karara bağladı. Buna göre Ankaragücü’ne transfer yasağı getirildi ve 7 milyon TL’lik bir fatura çıkarıldı.

Görüşmeler durdu
Türkiye Futbol Federasyonu, kararı Başkent temsilcisine iletirken, bu haberle birlikte yönetim transfer görüşmelerini durdurdu. Sarı-Lacivertliler, 7 milyon TL ödemeden transfer yapamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor