FİFA'dan A Milli takım açıklaması!

Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, araştırma sürerken, davaların güvenilirliğinin de devam etmesi gerektiği vurgulandı.Süper Lig’de geçtiğimiz sezon yaşandığı iddia edilen şike ve teşvik davası her gün yeni bir boyut kazanırken, FİFA’dan da bir gazeted

FİFA'dan A Milli takım açıklaması!

Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, araştırma sürerken, davaların güvenilirliğinin de devam etmesi gerektiği vurgulandı.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon yaşandığı iddia edilen şike ve teşvik davası her gün yeni bir boyut kazanırken, FİFA’dan da bir gazetede yayınlanan ‘8 milli maç inceleniyor’ haberine yanıt geldi. FİFA Medya Bürosu’ndan konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “FİFA Güvenlik Departmanı bir çok konuda, bir çok ülkede değişik araştırmalar yapıyor. Bu araştırmaları bir çok ülke federasyonu ile birlikte yürütüyor. Bu araştırmalar sürerken, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmamız mümkün değildir. Bizde de bütün araştırmaları sonuçlanana dek

gizlilik prensibi vardır. O yüzden bahsi geçen 8 maçla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyoruz. Çünkü araştırma devam ederken davaların güvenirliği de sürmeli, adil hukuk içinde karar verilmeli...”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor