FİFA: Türk polisiyle paylaştık!

Dünya futbolunun patronu FİFA'nın Güvenlik Komisyonu Başkanı Chris Eaton, Türkiye'de yaşanan şike soruşturması ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.FİFA Güvenlik Komisyonu Başkanı olan Chris Eaton, Türkiye'de yaşanan ve tüm futbol dünyasının yakından tak

FİFA: Türk polisiyle paylaştık!

Dünya futbolunun patronu FİFA'nın Güvenlik Komisyonu Başkanı Chris Eaton, Türkiye'de yaşanan şike soruşturması ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

FİFA Güvenlik Komisyonu Başkanı olan Chris Eaton, Türkiye'de yaşanan ve tüm futbol dünyasının yakından takip ettiği şike soruşturması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eaton, "Türkiye'deki durumu ciddiye alıyoruz. Türkiye ile ilgili bazı bilgiler elde edildi. Elde ettiğimiz bilgileri de Türk polisi ile de paylaştık" dedi. Eaton, elde ettikleri bilgileri ise açıklamalarına eklemekten kaçındı.

UEFA ile her daim işbirliği içinde olduklarını ve alınacak önlemler ile ilk olarak futbolcuyu korumayı amaçladıklarını dile getiren Eaton, Türkiye'nin yaşadığı bu büyük soruşturmanın ardından daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor