FİFA heyeti TS tesislerini inceledi

2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından FIFA heyeti, Trabzon'a gelerek incelemelerde bulundu.Türkiye'de ilk olarak Trabzon'a gelen FIFA heyeti, adaylık dosyasında yer alan Rize, Ant

FİFA heyeti TS tesislerini inceledi

2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından FIFA heyeti, Trabzon'a gelerek incelemelerde bulundu.

Türkiye'de ilk olarak Trabzon'a gelen FIFA heyeti, adaylık dosyasında yer alan Rize, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa ve Şanlıurfa'da da incelemeler gerçekleştirecek.

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda da incelemelerde bulunan FIFA yetkilileri Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu da inceledi.

TFF Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliği yapacak olmasının önemine dikkat çekerek, "Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde maçların yapılması bu konuda önemli bir avantaj. Heyetin de Trabzon'la ilgili ilk izlenimleri olumlu. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak kentlerden birinin de Trabzon olacağını düşünüyoruz" dedi.

Heyet yarın da Rize'de incelemelerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor