Ferdi Sporlarda Trabzon çok yetenekli

Trabzonspor eski yöneticisi ve Hekimoğlu Doğanspor Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu, ferdi sporlarda Trabzon insanının gücünü ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, Hekimoğlu Doğanspor olarak böyle bir misyon üstlendiklerini söyledi.Türkiye Boks Feder

Ferdi Sporlarda Trabzon çok yetenekli

Trabzonspor eski yöneticisi ve Hekimoğlu Doğanspor Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu, ferdi sporlarda Trabzon insanının gücünü ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, Hekimoğlu Doğanspor olarak böyle bir misyon üstlendiklerini söyledi.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında 3. Türkiye Şampiyonluğu ve 1 bronz madalya kazanan Hekimoğlu Doğanspor boksörleri, kulüp Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Hekimoğlu Doğanspor Kulübü Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu, boksörlerin çok büyük başarıya imza attıklarını belirterek, "Boksörlerimiz çok büyük bir başarıya imza attılar. Türkiye Boks Şampiyonasında 3 tane boksörümüz Türkiye Şampiyonu oldu. Ferdi sporlarda Trabzon insanının gücünü ortaya çıkarma çalışması yapıyoruz. Hekimoğlu Doğanspor böyle bir misyon üslendi. Trabzon'un ferdi sporlarda çok büyük bir yeteneği var ve bunu bizim ortaya çıkarmamız gerekiyor.

Boks, tekvando, güreş var. Güreş'de Selçuk Çebi dünya şampiyonu oldu. Tekvandoda dünya şampiyonumuz var. Ferdi sporda başarılı sporcularımız var. Bunu bizim işlememiz lazım. Kulüp olarak bunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Sadece bunu Hekimoğlu Doğanspor kulübü olarak değil, Trabzon'daki bütün kulüplerle el birliği ile bunu başarmayı hedefliyoruz. Bütün kulüpler bir araya gelerek uluslararası bir turnuva yapmak istiyoruz.

Trabzon'da boks kulüpleri bir araya gelemez söylemini de yıkmamız lazım. Sadece futbolda kalmamamız lazım. Bütün kulüplerimizin biraz futboldan sıyrılıp, amatör branşlara yatırım yapmasını istiyorum. Türkiye şampiyonasında İstanbul takımları 5 madalya kazandı. En çoğunu ise Fenerbahçe Kulübü kazandı. Fenerbahçe kulübünün antrenörü, malzemecisi ve yöneticisi Trabzonlu. Buna hem sevindim, hem üzüldüm. Trabzon adına sevindim. Çünkü buranın potansiyeli. Üzüldüğüm nokta ise şampiyon olan sporcularımız Trabzonlu çocuklarımız" diye konuştu.

"TRABZON ALT YAPISI HERKESE ÖRNEKTİ"

"Trabzon alt yapısı herkese örnekti" diyen Hekimoğlu, "Dünyada Dortmund modelinden bahsediliyor. Bu modeli işlememize gerek yok. Çünkü bizim Trabzon modelimiz var ve bunu işlemimiz lazım. Hani Trabzon alt yapısı? Hani Türkiye'ye nam salan pilot takımlarımız? Hepsi çürümeye başladı. Böyle bir potansiyelimiz var ama bunu unuttuk biz. Dışarıda arıyoruz çareyi.Tekrar özümüze dönmemiz lazım. Bu amaçla biz üstümüze düşen görevi yapacağız" şeklinde konuştu.

Hekimoğlu Doğanspor Kulübü Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu, yaptığı konuşmanın ardından, Hekimoğlu Doğanspor Kulüp Başkanı Suat Hekimoğlu ve antrenör Nazım Dalkıran, Türkiye şampiyonlu olan 60 kg. Onur Arslan, 75 kg. Batuhan Kılıç ve 91 kg. Vural Nuhoğlu ile birlikte 91 kg. bronz madalya olan Sedat Yıldız'a ödüllerini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor