Fenerliler yine iş başında!

Fenerbahçe'nin Ankara’daki şubesine bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı yapıldı. Fenerbahçe Ankara Temsilcisi Yasemin Duru, yaptığı açıklamada olayda Trabzonspor taraftarının olduğunu ima etti."Ankaragücü" sloganları ile birlikte saldırıyı gerçekleşt

Fenerliler yine iş başında!

Fenerbahçe'nin Ankara’daki şubesine bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı yapıldı. Fenerbahçe Ankara Temsilcisi Yasemin Duru, yaptığı açıklamada olayda Trabzonspor taraftarının olduğunu ima etti.

"Ankaragücü" sloganları ile birlikte saldırıyı gerçekleştiren grubun içerisinde Trabzonspor taraftarlarının da olabileceğini ima eden Fenerbahçeliler, tıpkı Trabzon'da yapılan taşlı saldırı olayında olduğu gibi olayı Trabzonspor taraftarına yıkmak için çaba sarfetti.

Olayla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Ankara Şube Temsilcisi Yasemin Duru, “Biliyorsunuz biz 20 gün öncede bir saldırıya uğradık. Bugün de böyle bir olay oldu. Özellikle istediğimiz bir şey var, yetkililerin bu failleri bir an önce bulup cezalarını vermeleri. Çünkü anlaşıldı ki bu böyle süre gidecek” diye konuştu.

Trabzon’da da bir saldırıya uğradıklarını ve kimsenin suçunu, günahını almak istemediklerini belirten Duru, “Ankaragücü sloganları atıldığı söylendi. Ama birkaç gün öncede Trabzon ile bir tartışma yapıldı. Ankaragücü’nün onlarla birlikte olduğu söylendi bizlere. Tabi bunların hepsi bir söylenti. Buraya olay yeri inceleme ekipleri geldi, emniyet geldi. Gerekli araştırmayı yaptılar. Umuyoruz ki bir an önce failler yakalanacaktır. Ama tabi sosyal medya çalkalanıyor şu anda, herkes bir şeyler söylüyor. O yüzden de diyoruz ki bu olay dallanıp budaklanmadan bir an önce failler ortaya çıkarılsın. Yeter artık biz daha fazla bunlarla muhatap olmak istemiyoruz, bizi rahat bıraksınlar. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor