Fenerliler yandı tutuştu!

Şampiyonlar Ligi'ne gitme kararı UEFA tarafından ellerinden alınarak haklı olarak Trabzonspor'a verilen Fenerbahçe Camiasındaki büyük şok devam ediyor.Şaşkınlıktan neyapacaklarını bilemeyen sarı-lacivertli taraftarlar UEFA'ya tepkilerini elektronik posta

Fenerliler yandı tutuştu!

Şampiyonlar Ligi'ne gitme kararı UEFA tarafından ellerinden alınarak haklı olarak Trabzonspor'a verilen Fenerbahçe Camiasındaki büyük şok devam ediyor.

Şaşkınlıktan neyapacaklarını bilemeyen sarı-lacivertli taraftarlar UEFA'ya tepkilerini elektronik posta ve faks ile gösteriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, UEFA'nın isteği üzerine bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilen Fenerbahçe'de karara tepkiler sürüyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar, internet ortamında organize olarak, karar nedeniyle UEFA'ya tepkilerini elektronik posta ve faks göndererek gösteriyor.

Taraftarlar, İngilizce olarak hazırladıkları metni internet ortamında paylaşarak, karara tepki amacıyla UEFA'ya elektronik posta ve faks olarak göndermeye başladı.

Bu arada, Genç Fenerbahçeliler Derneği bir bildiri yayınlayarak, 27 Ağustos Cumartesi günü yerel saat ile 16.00'da, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezi önünde toplanacaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor