Fenerliler FENERASYON'a karşı

 Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürürken taraftarlar TFF binasını taş yağmuruna tuttularİstinye Park'ta toplanan ve 14.30 gibi yürüyüşe başlayan  Fenerbahçeli taraftarlar, İstinye'deki TFF binasına kadar yaklaşık 1.5 km'lik mesafeyi yürürken TFF aley

Fenerliler FENERASYON'a karşı

 Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürürken taraftarlar TFF binasını taş yağmuruna tuttular

İstinye Park'ta toplanan ve 14.30 gibi yürüyüşe başlayan  Fenerbahçeli taraftarlar, İstinye'deki TFF binasına kadar yaklaşık 1.5 km'lik mesafeyi yürürken TFF aleyhinde sloganlar attılar.

Türkiye Futbol Federasyonu ve kurallarını protesto etmek için TFF'nin İstinye'deki binasına 15.00 gibi gelen Fenerbahçeli taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri ile karşılaştılar.

  TFF binası önünde çok sayıda çevik kuvvet önlem alırken taraftarlar Federasyon ve kurullarını attıkları sloganlar ile protesto ederek sloganlar attı

- TFF Binasına gelen taraftarlar burada slogan atarak eylemlerine gerçekleştirirken taraftarların  Yürüyüş esnasında attığı  bir havai fişek TFF Binası'nın yanındaki işletmenin camını delerek bina içerisine düştü.

Yangın tehlikesi anında müdahale ile atlatıldı. Gerginlik sürerken Polis bazı taraftarlara müdahale etti ve bir kişiyi gözaltına aldı. TOMA'larda   taraftarları püskürtmek için müdahalede bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor