Fenerli Ribas'ta Trabzonspor için konuştu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde bir açıklanmada Fener'in yeni transferi Diego Ribas'tan.Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas, “Trabzonspor karşısında oynayabilirim" dedi.Fırtınanın yürekli taraftarlarından ve Trabzonspor'un gücünden Diego Ribas

Fenerli Ribas'ta Trabzonspor için konuştu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde bir açıklanmada Fener'in yeni transferi Diego Ribas'tan.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas, “Trabzonspor karşısında oynayabilirim" dedi.

Fırtınanın yürekli taraftarlarından ve Trabzonspor'un gücünden Diego Ribas'a da bahseden Fenerbahçeliler Trabzonspor maçı için bileniyor.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçlarının havasının farklı olduğunu duyduğunu dile getiren Ribas, “Bizim için önemli olan kazanacağımız 3 puandır. 3 puan için sahada bütün mücadeleyi vereceğiz ve 3 puanla İstanbul’a döneceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ribas "Hocanın kararı. Çok iyi durumdayım ve hazırım. Bir aylık ayrılığım oldu. Maç performansı, maç oynayarak gelişecek. Kendimi çok iyi hissediyorum, hazırım. Hocam görev verdiği takdirde elimden gelin fazlasını yapacağım” şeklindeki açıklamasıyla konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler