Fener'in tehditleriyle TFF kararsız!

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler ligle ilgili kesin bir karar vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu'nu adeta topa tuttu. Ligin başlamasına sayılı günler kaldığını ve tüm yöneticileri serbest bırakılan Trabzonspor'un bu olaydan aklandığını savunan gaz

Fener'in tehditleriyle TFF kararsız!

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler ligle ilgili kesin bir karar vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu'nu adeta topa tuttu.

Ligin başlamasına sayılı günler kaldığını ve tüm yöneticileri serbest bırakılan Trabzonspor'un bu olaydan aklandığını savunan gazeteler, Fenerbahçe'nin de federasyonu tehdit ettiğini savundu. İlkhaber Gazetesi, "Futbol Federasyonu erteleyip duruyor" ve "Fener'e eş aramayın" başlıklarının altında, "Futbol Federasyonu yine beklentileri boşa çıkardı. Dün yapılan toplantı sonrası radikal kararlar alması beklenen federasyon, sadece Süper Kupa finalini ileriki bir tarihe erteledi" haberini yayınladı.

Gazete ayrıca, "Dağ fare doğurdu!" başlığı altında da, "TFF, Fenerbahçe'yi küme düşürmemek ve şampiyonluğu Trabzonspor'a vermemek için var gücüyle direniyor" haberine yer verdi.

"LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN"

Karadeniz Gazetesi ise, "Belge gelmeden lig başlamaz!" ve "Trabzon'u bu işe kimse bulaştırmasın" başlığıyla birlikte, "Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finalini ileri tarihe erteleyen Federasyon, Süper Lig için erteleme kararını savcılıktan belgelerin gelmesinden sonra verecek. Avrupa'ya giden takımlarda ise değişiklik yapılmadı" haberini kullandı.

Taka Gazetesi de, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'nun dün yaptığı açıklamayı överek, "Divan, taşı gediğini oturttu", "Lütfen gereğini yapın" ve şampiyonluk kupasını vurgulayarak, "O kupayı istiyoruz" başlıklarını attı.

"FENER TEHDİT EDİYOR, TFF KARAR VEREMİYOR"

Günebakış Gazetesi de, "TFF'nin toplantısından Süper Kupa'nın ertelenmesi kararı çıktı" ve "Fener tehdit ediyor, TFF karar veremiyor" başlıklarını kullandı. Gazete, "Hapisten tehdit ediyor" başlığının içerisinde de, "Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Fenerbahçe'yi mutlu edecek şekilde aldığı kararlarından asla vazgeçmiyor. Başkanı, asbaşkanı, saymanı ve ulakları halen tutuklu olan Fenerbahçe, topluma masummuş gibi sunulmak isteniyor" diyerek Futbol Federasyonu'nu çok ağır bir şekilde eleştirdi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor