Fener'in organizasyonu iptal!

Fenerbahçeli taraftarların, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında takımına destek olmak için Taksim Meydanı'nda yapmayı planladıkları "Adalet için Taksim" organizasyonu iptal edildi.Fenerbahçeli taraftarların, futbolda şike iddialarına y

Fener'in organizasyonu iptal!

Fenerbahçeli taraftarların, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında takımına destek olmak için Taksim Meydanı'nda yapmayı planladıkları "Adalet için Taksim" organizasyonu iptal edildi.

Fenerbahçeli taraftarların, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, ''Fenerbahçe Spor Kulübü'ne destek olmak ve basın yoluyla yapıldığını iddia ettikleri hukuka aykırılıklara dikkat çekmek'' amacıyla yarın Taksim Meydanı'nda yapmayı planladıkları ''Adalet için Taksim'' organizasyonu iptal edildi.

Sarı-lacivertli taraftar internet sitesi .... öncülüğünde yapılması planlanan etkinliğin, İstanbul Valiliği'nin güvenlik gerekçesiyle izin vermemesi nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor