Fener'in kaderi belli olacak

Şike soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk, davayla ilgili iddianamenin neredeyse hazır olduğunu ve 20 gün içinde mahkemeye intikal edeceğini söyledi.3 Temmuz'da patlayan şike ve teşvik primi operasyonunu yürüten Savcı Mehmet Berk, iddianamenin hemen h

Fener'in kaderi belli olacak

Şike soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk, davayla ilgili iddianamenin neredeyse hazır olduğunu ve 20 gün içinde mahkemeye intikal edeceğini söyledi.

3 Temmuz'da patlayan şike ve teşvik primi operasyonunu yürüten Savcı Mehmet Berk, iddianamenin hemen hemen hazır olduğunu söyledi.

Operasyondan en fazla yara alan Fenerbahçe'nin de kaderinin bu iddianame sonrası belli olacağı düşünülüyor.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, yöneticisi Şekip Mosturoğlu, eski futbolcusu Cemil Turan ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor teknik direktörü Bülent Uygun'un da aralarında bulunduğu 31 kişi soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

20 gün içinde mahkemeye sunulacağı öğrenilen belge, kulüpler tarafından da merakla bekleniyor.

Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu, şike soruşturmasıyla ilgili kararı sezon sonunda alacağını söylemişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor