Fener'in havasını Samsun aldı

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Antalya deplasmanında, Trabzonspor'un ise Bursa'da berabere kaldığı haftada Samsunspor ile sahasında golsüz berabere kalarak seriye uymuş oldu.Karşılaşmada Samsunspor'un savunmasını geçmeyi başaramayan Fenerbahçe 90 dakikanın so

Fener'in havasını Samsun aldı

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Antalya deplasmanında, Trabzonspor'un ise Bursa'da berabere kaldığı haftada Samsunspor ile sahasında golsüz berabere kalarak seriye uymuş oldu.

Karşılaşmada Samsunspor'un savunmasını geçmeyi başaramayan Fenerbahçe 90 dakikanın son düdüğü çalınca üç hafta sonra puan kaybetmiş oldu.

Öte yandan geçtiğimiz sezon İsviçre ekibi Young Boys ile Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda safdışı bırakan teknik direktör Vladimir Petkovic, Samsunspor ile de Fenerbahçe'de puan almayı başarmış oldu.

Bu beraberliğin ardından Fenerbahçe puanını 17'ye; Samsunspor ise puanını 6'ya yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de hafta içi oynanacak olan 8. hafta maçlarında Fenerbahçe perşembe günü ezeli rakibi Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Samsunspor ise çarşamba günü sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor