Fener'in eski yöneticisi emniyette!

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe'nin eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde.

Fener'in eski yöneticisi emniyette!

Fenerbahçe eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, futbolda şike soruşturması kapsamında ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'in talimatı doğrultusunda Fenerbahçe eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, bugün saat 09. 30'da Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Girişteki polis noktasından genel bilgi toplama (GBT) sorgusundan geçen Kutlualp, basın mensuplarına "Ben Ankara'daydım. Emniyetten aradılar. Davet ettiler. 'Sizi ilgilendiren konular var. Bilginize başvuracağız' dediler. Hemen seyahatimi yarıda kestim. Hemen kalktım geldim" dedi.

Kutlualp, "Müşteki sıfatıyla mı geldiniz?" sorusuna "Bilmiyorum. Sadece sorular yöneltecekler bildiklerimizi anlatacağız ne fazla ne eksik" cevabını verdi. "Bu süreci nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusunu ise "Herkes şaşkın ve üzgün. Netice itibariyle hukuk devletinde yaşıyoruz. Eğer bir yanlış varsa meydana çıkacak. Hata varsa düzeltilecek. Kimsenin yargıdan emniyetten birşey gizlemesine gerek yok. Hak adalet sonunda yerini bulacak" diye yanıtladı.

Kutlualp daha sonra futbolda şike soruşturması kapsamında ifade vermek için Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler