"Fener'i yenmeye gidiyoruz"

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Genel Menajer Ender Yurtgüven ve futbolculardan Adem Koçak ile Stanislav Sestak Büyük Kolej'de panele katıldı. Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Fenerbahçe'ye de Galatasaray'a da tüm takımlara saygılıyız

"Fener'i yenmeye gidiyoruz"

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Genel Menajer Ender Yurtgüven ve futbolculardan Adem Koçak ile Stanislav Sestak Büyük Kolej'de panele katıldı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Fenerbahçe'ye de Galatasaray'a da tüm takımlara saygılıyız ama Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz'' dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Genel Menajer Ender Yurtgüven ve futbolculardan Adem Koçak ile Stanislav Sestak Büyük Kolej'de panele katıldı.

Teknik direktör Bakkal, panelde bir öğrencinin, ''Fenerbahçe maçında Ankaragücü ne yapacak?'' sorusuna, ''Fenerbahçe'ye de, Galatasaray'a da, tüm takımlara saygılıyız ama Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz'' yanıtını verdi.

Bakkal, ''Ankaragücü-Galatasaray maçında eski Galatasaraylı futbolcu Uğur Uçar, Arda'ya kasti faul yaptı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' şeklindeki soruya, ''Futbolda kasti sertliğe ben de karşıyım, ancak dünyada artık futbol dar alanda ve çok hızlı oynanıyor. Bu durumda sertlikler ister istemez oluyor. Ama bu olayda kasti sertlik olduğunu düşünmüyorum. Uğur Uçar'ın Arda'ya sert girmesi oyun içindeki kasti olmayan bir sertliktir'' dedi.

-''BENİ DE PROTOKOLE ALIRSANIZ HER MAÇA GELİRİM''-

Bir kız öğrencinin, ''Ben bir bayan olarak Ankaragücü taraftarlarının arasında maç izleyemiyorum çünkü çok agresifler. Bu konuda bir şeyler yapacak mısınız?'' sorusu karşısında Bakkalın, ''Benim eşim ve kızlarım da her maça geliyorlar. Onlar da bayan ama hiç böyle şikayetleri olmadı'' demesi üzerine, aynı öğrenci, ''Beni de protokole alırsanız her maça gelirim'' ifadesini kullandı.

Öğrencilerden birinin, ''Ankaragücü Melih Gökçek'in takımı mı? Bizim ödediğimiz vergileri Melih Gökçek Ankaragücü için mi kullanıyor? Ben buna karşıyım'' sözlerine karşılık Genel Menajer Ender Yurtgüven söz alarak, ''Ankaragücü Spor Kulübü kamu yararına bir dernektir. Kamunun sahibi olmaz. Melih Gökçek ise bizim onursal başkanımızdır. Bize büyük destek veriyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Aynı öğrencinin, ''Melih Gökçek Fenerbahçe sempatizanı. Maçı Fenerbahçe'ye verecek misiniz?'' sorusunu ise Yurtgüven, ''Böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Biz Fenerbahçe ile mücadelemizi yapacağız ve sahaya maçı kazanmak için çıkacağız. Bütün takım bunun bilincindedir'' yanıtını verdi.

Panel sonrasında Sestak ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ankaragücü'nün çok büyük hedefleri olduğunu vurgulayarak, ''Bu hedeflere dahil olmaktan ve Türkiye'de futbol oynamaktan çok mutluyum. Büyük takımlara karşı gol atmak daha kolay çünkü onlar kapanmıyorlar. Rahat oynuyorsunuz. Bu maçta da inşallah kazanacağız. Gol atarsam da benim için çifte mutluluk olur'' dedi.

-İSKOÇ ÖĞRETMENİN ANKARAGÜCÜ SEVDASI-

Bu arada panele katılan Büyük Kolej'in İngilizce öğretmenlerinden İskoçyalı Jim Chalmers, yaptığı konuşmada, 20 yıldır Ankaragücü hayranı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Ankaragücü'nün bir dönem kalesini koruyan Zalad ile iyi arkadaşlığımız vardı. O dönem Ankaragücü, İskoçya'ya bir Avrupa Kupası maçına gelmişti. O günden bugüne benim Ankaragücü sevgim çok büyüktür. Gecekondu Grubu ile birlikte hemen hemen her maça gitmeye çalışıyorum. 15 yıldır Türkiye'yi dolaşıyorum. Ankaralılar'ın Ankaragücü'ne destek vermesini istiyorum.''

Daha sonra futbolcular ve Mesut Bakkal öğrencilerle fotoğraf çektirip imza dağıttılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler