Fener'den Trabzonspor'a cevap!

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un Emre Belözoğlu hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor'un son derece talihsiz ve kötü niyetli bir açıklama yaptığı ve bu yaklaşımın popülist bir girişim olduğunu ifade etti.İşte Fener

Fener'den Trabzonspor'a cevap!

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un Emre Belözoğlu hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor'un son derece talihsiz ve kötü niyetli bir açıklama yaptığı ve bu yaklaşımın popülist bir girişim olduğunu ifade etti.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı o açıklama:

"Trabzonspor Kulübü'nün Profesyonel Futbol Takımımızın Milli Oyuncularından Emre Belözoğlu'na yönelik açıklaması, futbolda şiddeti körükleyen, kişileri geniş kitlelere hedef gösteren son derece talihsiz ve kötü niyetli bir açıklamadır.

A Milli Takım'ın kafile uçağında geliştiği iddia edilen olayın, o anda değil de  üzerinden uzunca bir süre geçtikten sonra kulüp açıklamasıyla kamuoyuna şikayet edilmesi dahi açıklamanın ne denli popülist bir girişim olduğunun başlı başına göstergesidir.

Keza, söz konusu olayla alakası olmayan ve yan olaylarla bezenen açıklama, bu şekliyle açıklamayı yapanın gerçek amacının iddia edilen olayda yaşanandan çok daha farklı olduğunu göstermektedir.

Futbolcularımızın tamamı kulübümüzle olan sözleşmeleri devam ettiği sürece, kulübümüz tarafından düzenlenmiş Disiplin Yönetmeliği'ne uymakla yükümlü olup, bu yükümlülüğe aykırı davrananlara söz konusu yönetmeliğe uygun şekilde ceza verilmektedir.

Trabzonspor Kulübü Sayın Başkanı'nın herhangi bir futbolcumuza yönelik olası bir şikayetini, öncelikle kulübümüze iletmesi ve sonucunu takip etmesi basiretli yöneticiliğin gereğidir.

Bunun yerine saldırgan bir ruh haliyle futbolcumuzu hedef gösteren bir açıklama, bu şekliyle suç olmasının yanı sıra, basiret sahibi olduğu her vesileyle ifade edilen yöneticilere de yakışmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor