Fener'den kaçış

 Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde dün öğleden sonra hareketli saatler yaşandı. İlk olarak takım kaptanları Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, tesislerde bir araya gelerek, yaşananlarla ilgili bir durum değerlendirmesi yaptı. Sarı-lacivertl

Fener'den kaçış

 

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde dün öğleden sonra hareketli saatler yaşandı. İlk olarak takım kaptanları Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, tesislerde bir araya gelerek, yaşananlarla ilgili bir durum değerlendirmesi yaptı. Sarı-lacivertli oyuncular ön görüşmenin ardından bütün takımı tesislerde topladı. Sarı-lacivertli oyuncular yaklaşık 3.5 saat süren kritik toplantıda, taraftarların isteğine katılarak, Bank Asya 1. Lig'e düşürülmelerini talep etme kararı aldı.

 

Futbolcular daha sonra Asbaşkan Ali Koç ile yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'ı da tesislere davet etti. Sarı-lacivertli oyuncular, UEFA ve Futbol Federasyonu'nun kendilerine haksızlık yaptığını ifade ederek, yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de oynamak istediklerini söyledi.

 

Takıma teşekkür eden sarı-lacivertli yöneticiler daha sonra ayrılmak isteyen isimlere kolaylık gösterileceğini ifade etti. Bunun üzerine yabancılardan Lugano, Niang ve Stoch, yerli oyunculardan Volkan Demirel ile Gökhan Gönül ayrılmak için izin istedi. Yönetimin bu oyunculara gelen teklifleri transfer döneminin sona ereceği 5 Eylül tarihine kadar değerlendirmeyi düşündüğü vurgulandı. Yöneticilerin, "İsteyeni satacağız. Kimse zarar görmeyecek" ifadeleri kullandığı belirtildi.

 

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men edildiği gece İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina’da sabaha kadar felekten bir gece çalan Lugano, gemiyi ilk terk eden isim oldu...

 

Sarı-Lacivertli taraftarların en gözde oyuncularından biri olan Uruguaylı yıldızı Reina’da görenler büyük tepki gösterdi. Bu arada dün alınan karar gereğince bazı oyuncularla yolların ayrılmasının kararlaştırılmasıyla birlikte Lugano da Fransa’nın Paris Saint Germain takımı ile anlaştı.

 

Fransız ekibinin Uruguaylı futbolcunun sözleşmesinde yer alan 3.5 milyon euro bonservis bedelini vermeyi kabul ettiği öğrenildi. Lugano bugün ya da yarın İstanbul’dan ayrılacak.

 

Öte yandan sarı-lacivertliler, Joseph Yobo'nun yeniden kiralanması planından da vazgeçti. Yönetimin, İngiliz kulübü Everton ile Nijeryalı stoperin yeniden kiralanması konusunda yapılan protokolü de iptal ettiği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler