Fener'de şike istifası!

F.Bahçe’nin eski yöneticisi, cuma günü düzenleyeceği basın toplantısında, başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin derhal görevi bırakmasını isteyecek.Fenerbahçe’de, başkan Aziz Yıldırım ile bazı yöneticilerin tutuklu yargılanma süreci devam ederken, camianın

Fener'de şike istifası!

F.Bahçe’nin eski yöneticisi, cuma günü düzenleyeceği basın toplantısında, başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin derhal görevi bırakmasını isteyecek.

Fenerbahçe’de, başkan Aziz Yıldırım ile bazı yöneticilerin tutuklu yargılanma süreci devam ederken, camianın büyük bölümü sessiz kalmış ve yönetimin arkasında durmuştu. Sarı lacivertlilerde sessizliği bozan ilk isim, Aziz Yıldırım’ı sert bir dille eleştiren eski yönetici Aziz Yılmaz olmuştu.

Muhalif kanattan şimdi de Hakan Bilal Kutlualp harekete geçmeye hazırlanıyor. Son yıllarda yönetime mali konularla ilgili eleştiriler getiren Kutlualp, bu sessizliği bozan ikinci isim olacak. Kulübün eski yöneticisi ve divan kurulu üyesi Hakan Bilal Kutlualp, cuma günü Çırağan Sarayı’nda yapacağı basın toplantısında birçok konuda yönetime ağır eleştiri getirecek ve istifa etmelerini isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor