Fener'de kararlar Metristen çıkıyor

Yıllardır İspanya'da yaşayan FIFA menajeri Bayram Tutumlu, Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi ve Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.Arda'nın, hiç bir menajerin zorlamasıyla Atletico'ya transfer olmadığını, haked

Fener'de kararlar Metristen çıkıyor

Yıllardır İspanya'da yaşayan FIFA menajeri Bayram Tutumlu, Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi ve Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Arda'nın, hiç bir menajerin zorlamasıyla Atletico'ya transfer olmadığını, hakederek oraya gittiğini belirten Tutumlu, yaptığı açıklamada, "Arda, hiçbir menajerin zorlamasıyla Atletico Madrid'e gitmedi.

Arda, oynadığı futbolla Atletico Madrid'e gitti. Galatasaray'ın kaptanı, milli takımın değişmez elemanı olarak orada. Geçen sezon Arda neden oynamadı, neden Galatasaray'a faydalı olamadı, bunun cevabını eski yönetim vermeli." dedi.

KENDİSİNİ ORADA İSPATLAMAK ZORUNDA
Tutumlu, "Arda'ya bir ağabeyi olarak şunu söylemek isterim. Türkiye'de gördüğü ilgiyi İspanya'da beklemesin. Orada sıfırdan başlayacak. İspanya futbol kamuoyu, Arda'yı Türk Milli Takımı'nın oyuncusu olarak tanıyor; ama futbol olarak tanımıyor. Bu nedenle Arda kendisini ispatlamak zorunda." diye konuştu.

Arda'nın sadece futbola kanalize olması gerektiğini vurgulayan Bayram Tutumul, "Arda önce orada futbol oynamalı, imaj değeriyle ilgili çalışmalar ikinci plandadır. Arda'nın kafasını böyle şeylerle doldurmak, ona baskı yapmak çaresiz duruma sokmak hiç hoş değil. Arda'yı rahat bıraksınlar; önce futbolunu oynasın. Ondan sonra sevgilisine film teklifi geliyorsa o da düşünülür.

Arda'nın İspanya'da rahat oynaması gerekir. İnsanlar değişik vesilelerle Arda'nın üstüne gelmesinler; onu orada rahat bıraksınlar. Özellikle Türkiye'de Arda'nın kız arkadaşını, özel hayatını futbolunun önüne koymasınlar. Futboluyla orada kendinden bahsettirmeli." dedi.

Tutumlu, "Arda'yı Kun Agüero ile karşılaştırmak Arda için büyük bir haksızlık olur. Arda, sıfırdan başlayacak, kendini ispatlayacak. Ona zaman tanımak gerekir. Arda'nın orada prestiji var; ama bunu iyi kullanmalı." şeklinde konuştu.

TUTUMLU'DAN FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRACAK AÇIKLAMA
Fenerbahçe'deki duruma da değinen FIFA menajeri Tutumlu, "Bana göre Fenerbahçe'de kararlar Metris'ten çıkıyor. Şu anda Fenerbahçe'de karar verecek kimse yok.'' diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

''Fenerbahçe'de bir belirsizlik var. Örneğin Real Madrid'te Gago ve Pedro Leon var. Türk takımları isterse bu oyuncuları alabilir. Fenerbahçe, bu kadar sahipsiz olmasaydı, bu oyuncuları Türkiye'ye getirecek takımların başında geliyordu; ama şu anda Fenerbahçe sahipsiz, bakalım ne olacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler