Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Gökhan Ünal, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, dün akşam Antalya Cup'ta 1-0 yenildikleri Heerenven maçında birçok pozisyona girdiklerini, ancak bundan yararlanamadıklarını belirterek, ''Hazırlık maçlarına konsantre olmak zor. Girdiğimiz p

Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Gökhan Ünal, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, dün akşam Antalya Cup'ta 1-0 yenildikleri Heerenven maçında birçok pozisyona girdiklerini, ancak bundan yararlanamadıklarını belirterek, ''Hazırlık maçlarına konsantre olmak zor. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik maçtan galibiyetle ayrılabilirdik. Yorgunluğun da maçın sonucunda etkisi oldu'' dedi.

Gökhan Ünal, ikinci yarının ilk maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade ederek, ''Fenerbahçe transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Biz, İstanbul'a galibiyet için gideceğiz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve 25 yıllık şampiyonluk özlemimize son vermek istiyoruz'' diye konuştu.

Gökhan Ünal, bir gece kulübünde bir bayanla birlikte fotoğraflarının gazetelerde çıkmasıyla ilgili olarak ise ''Fotoğrafları çeken kişi olayı abartmış. Ben o gün izinliydim. İzinli olan futbolcu istediğini yapabilir. Bizler robot değiliz'' ifadelerini kullandı.

PAF takımında attığı 16 gol ile gol krallığında ilk devre sonunda ilk sırada yer alan ve profesyonel yapılarak (A) takımda forma giymeye başlayan Göksu Alhas ise, ''Kulübüme uzun yıllar başarıyla hizmet etmek istiyorum. Hocama bana verdiği forma şansından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefim Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor