Fenerbahçe'yi küme düşürün!

Fenerbahçe'nin, İsviçre Federal Mahkemesi'ne, CAS, UEFA ve TFF'yi de karşısına alarak yaptığı başvuru sonrasında Trabzonspor'da boş durmuyor.Daha önce son aldığı kararla "yerel federasyonların işini de üstlenebilme" yetkisini eline alan UEFA'dan bu yetkis

Fenerbahçe'yi küme düşürün!

Fenerbahçe'nin, İsviçre Federal Mahkemesi'ne, CAS, UEFA ve TFF'yi de karşısına alarak yaptığı başvuru sonrasında Trabzonspor'da boş durmuyor.

Daha önce son aldığı kararla "yerel federasyonların işini de üstlenebilme" yetkisini eline alan UEFA'dan bu yetkisini kullanmasını isteyen bordo-mavililer, bu kez Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini talep etti. UEFA'dan, "kendisi bu kararı veremiyorsa" TFF'ye küme düşürme baskısı yapması talebinde bulunuldu.  UEFA nezdinde bu hamleleri yapan Trabzonspor, davayı futbolun en üst makamı olan FIFA'ya da taşıdı ve "resmi olarak" Fenerbahçe'yi küme düşürmesi için başvuruda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler