Fenerbahçe'ye gol yağmuru

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a 4-2'lik skorla mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekip Süper Lig'de tam 13 hafta sonra mağlubiyet aldı. Antalya Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin golünü frikikten 85. dakika

Fenerbahçe'ye gol yağmuru

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a 4-2'lik skorla mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekip Süper Lig'de tam 13 hafta sonra mağlubiyet aldı.

Antalya Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin golünü frikikten 85. dakikada Bruno Alves atarken, Antalyaspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 40. dakikada Eto'o, 54. dakikada Danilo, 56. dakikada Makoun ve 90+4. dakikada Sakıp kaydetti.
 
Bu sonucun ardından Fenerbahçe 46 puanda kalırken Beşiktaş'ın 5 puan önünde ve 3 maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Antalyaspor da puanını 24'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler