Fenerbahçe’nin Trabzonspor planı: Panik yapsınlar

Süper Lig'de 24 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un dev maça hazır olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor planı: Panik yapsınlar

Trabzonspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik patron Jorge Jesus dev maçın planını hazırladı.

Bugün tekrar başlayacak Süper Lig'de cumartesi günü Trabzonspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus savunmaya çok önem veriyor.

"BIRAKIN ONLAR PANİK YAPSIN"

Maçın deplasmanda oynanacak olması nedeniyle temkinli davranan Portekizli hoca, idmanlarda da daha çok defans çalışmaları üzerinde duruyor.

Portekizli hocanın dünkü idmanda şu ifadeleri kullandığı kaydedildi:

"Rakibimiz kazanmak zorunda hissediyor. Biz ise sakin kalan taraf olacağız. Avantajlı olan biziz. Bırakın onlar panik yapsın. Takım halinde defans yapacağız. Kaleyi hep birlikte savunacaksınız."

Jesus  defans oyuncularıyla bire bir görüşmeler yaptığı da ifade ediliyor. İddiaya göre, Jesus'un dev maçtaki diğer planı ise kontrataklar olacak. Jesus, rakibi üzerine çekip hızlı isimleriyle sonuca gitmeyi düşünüyor. Portekizli hoca; Emre Mor, Batshuayi, Osayi gibi oyuncuları özellikle takımın atak yediği zamanlarda ilerde bırakmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor