Fenerbahçe'nin hayal dünyası!

2010-11 yılında Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını aleni şekilde gasp edip hakkında şikeci olduğuna dair dosya dosya kanıt olan Fenerbahçe düştüğü bataklığa Trabzonspor'u da çekmek için elinden geleni yapıyor.Trabzonspor'un Fenerbahçe ve TFF'yi UEFA'ya ş

Fenerbahçe'nin hayal dünyası!

2010-11 yılında Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını aleni şekilde gasp edip hakkında şikeci olduğuna dair dosya dosya kanıt olan Fenerbahçe düştüğü bataklığa Trabzonspor'u da çekmek için elinden geleni yapıyor.

Trabzonspor'un Fenerbahçe ve TFF'yi UEFA'ya şikayet etmesinin ardından Fenerbahçe'nin UEFA'dan Trabzonspor’u Avrupa kupalarından men etmesini istediği öğrenildi.

Trabzonspor'un da kendileri gibi maç ayarladığını iddia eden şikeciler UEFA'ya yaptıkları ilk şikayetin ardından Avrupa futbolunun patronu Türkiye'deki durumu incelemesi için  disiplin müfettişi İsviçreli hukukçu Jean Samuel Leuba’yı görevlendirdi. 

 Leuba Türkiye'de hem Fenerbahçe'yi hem TFF'yi hem de Fenerbahçe'nin iddiası üzerine Trabzonspor’u soruşturacak

Fenerbahçe’nin 18 Temmuz’daki yeni başvurusunda, “Trabzonspor’un ilk Avrupa maçı 21 Ağustos’ta oynanacak. Bu tarihten önce kararınızı çıkarın” dediği iddia edildi.  UEFA’daki duruşma için tarih de belli oldu. Buna göre, Leuba’nın hazırlayacağı raporun ardından dosya üzerinden görülecek duruşma 16 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor