Fenerbahçeli Szalai'den Trabzonspor ve şampiyonluk sözleri

Trabzonspor'un ligde bu hafta karşılaşacağı Fenerbahçe'de Szalai açıklama yaptı

Fenerbahçeli Szalai'den Trabzonspor ve şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe'nin Macar stoper, Attila Szalai, Trabzonspor maçı öncesi basına açık yapılan antrenmanda açıklamalarda bulundu.

Attila Szalai'nin sözleri şu şekilde:

Trabzonspor'a karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftartlarımızın maç içerisinde son dakikaya kadar desteklerine ihtiyacımız var. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Umarım dolu tribünler önünde oynarız ve iyi mücadele edip güzel bir sonuç alırız.

"Başımızı kaldırmamız gerekiyordu"

Son dakikada attığımız golle gelen galibiyet çok değerliydi. Şu anda mutlu hissediyoruz ama önümüzde çok maç var. Takımdaki atmosfer çok daha iyi. Geçmişte iyi maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve Konferans Ligi'nden elendik ama başımızı kaldırmamız gerekiyordu ve bunu da yapmaya başladık.

"Daha önce de sol bekte oynamıştım"

Sol bekte oynayan iki oyuncumuz sakatlandığı için ben orada görev yaptım. Daha önce de birkaç kez orada oynamıştım. Hangi pozisyonda oynarsam en iyisi ortaya koymaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Önceki maçlarda performansım mükemmel değildi ama çalışarak daha iyiyi ortaya koymaya çalışıyorum.

"En büyük arzumuz şampiyon olmak"

Kulübümüzün büyük bir tarihi olduğunu biliyoruz ve şampiyonluğa da bir süredir hasret kaldık. Taraftarlarımız ve kulübümüz şampiyonluk hak ediyor. Bizim de en büyük arzumuz şampiyonluğu kazanmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor