Fenerbahçe'den Trabzon'a teşekkür

Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönen Fenerbahçe'den Trabzon'a teşekkür geldi.

Fenerbahçe'den Trabzon'a teşekkür
Çaykur Rizespor'un 5-1'lik skorla yenildiği Fenerbahçe'nin Genel Sekreteri ve Sözcüsü Mahmut Uslu maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Çaykur Rizespor maçı için önceki gece Trabzon'a geldiklerini belirten Mahmut Uslu, "Trabzon'da bir otelde kaldık. Kaldığımız sürece otele ve Trabzonlular'a teşekkür ediyorum. Bir de jandarmasından polisine, tüm kamu görevlileri güvenli hissettirecek şekilde misafir ettiler. Rize'de hiçbir zaman problemimiz olmadı. Metin Kalkavan bey başta olmak üzere Rizeliler bizi çok güzel ağırladılar. Teşekkür ediyoruz. Çim sahaları çok güzel, tebrik etmek lazım. Mayıs ayından sonra bizim de böyle bir saha yapmamız gerekiyor." diyerek Trabzon ve Rizelilere teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor maçı dönüşünde yaşanan kurşunlama olayını hatırlatan Uslu, "Evvelki sene Rize dönüşü bir olay olmuştu, mutlaka aydınlatılmalı. Şampiyonluk gitti vs. sportif işler, suçlu kimse hepsinin bulunmasını talep ediyoruz. Türkiye'de gündemde Kurtuluş Savaşı gibi olaylar var, bunu da gündeme getirerek bunun da önemli olduğunu söylemek istiyoruz." diye mesaj verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor