Fenerbahçe’den TFF’ye Trabzonspor başvurusu

Fenerbahçe, Trabzonspor’un resmi sitesindeki 2010-2011 ifadesinin düzeltilmesi için TFF’ye başvuru yaptı.

Fenerbahçe’den TFF’ye Trabzonspor başvurusu

Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunda yaşadığı başarısızlığı Trabzonspor üzerinden örtmeye çalışıyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapan Fenerbahçe, Trabzonspor’un resmi sitesinde yazılan 2010-2011 şampiyonluğu ile ilgili ifadenin düzeltilmesini istedi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Türkiye Cumhuriyeti devletinin her bir noktasına sirayet etmiş hain terör örgütü FETÖ’nün, Fenerbahçemizi ele geçirme adına başlattığı 3 Temmuz sürecinin, 27 Aralık 2021 tarihinde Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin Futbolda Sözde Şike Davası’nda İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği beraat kararını onamasıyla sona ermesinin ardından 2010-2011 Sezonu Şampiyonluğumuzun hem hukuki hem de kamuoyu nezdinde bir kez daha tescillenmesine rağmen Trabzonspor Kulübü’nün resmi internet sitesinde (https://www.trabzonspor.org.tr/tr/arsiv/basarilarimiz) “2010-2011 şampiyonu” ifadelerine yer verildiği görülmüştür. Kulübümüz, bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na; Trabzonspor Kulübü’nün resmi sitesinde yer alan bu asılsız ve yanlış bilginin düzeltilmesi konusunda yazı göndermiştir."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor