Fenerbahçe'de son durum

Eskişehirspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde oluşan ödem nedeniyle yaklaşık bir haftadır antrenmanlara katılmayan Selçuk'un durumunun iyiye gittiği ancak kesin durumunun yarınki antrenmandan sonra netleşeceği ö

Fenerbahçe'de son durum
Eskişehirspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde oluşan ödem nedeniyle yaklaşık bir haftadır antrenmanlara katılmayan Selçuk'un durumunun iyiye gittiği ancak kesin durumunun yarınki antrenmandan sonra netleşeceği öğrenildi.

Doktorlar, Selçuk'un büyük ölçüde iyileştiğini söylemesine rağmen, Teknik Direktör Aragones'in antrenman eksikliği nedeniyle bu futbolcuyu onbirde düşünmediği ifade edildi.

Son kontrollerde durumu iyi oldugu anlaşılan Selçuk'un Teknik Direktör Aragones ile bir görüşme yaptıgı ve "kendimi çok iyi hissediyorum izin verirseniz Trabzonspor maçında oynamak istiyorum" diyen tecrübeli futbolcuya Aragones'in "Acele etme" diye yanıt verdiği belirlendi.

İspanyol hocanın Selçuk'un yerine bu mevkide Deniz Barış veya Josico ikilisi arasında bir tercih yapacagı bunun dışında kadrosunda bir degişiklik düşünmedigi ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor