Fenerbahçe'de Saran şoku

İsmi Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı ile sürekli gündemde olan Sadettin Saran, Fenerbahçe yönetiminin 2007 yılında aldığı ihraç kararına karşı açtığı davayı kazandı. Kadıköy 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Fenerbahçe Kulübü'nün aldığı kararın hukuka aykı

Fenerbahçe'de Saran şoku
İsmi Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı ile sürekli gündemde olan Sadettin Saran, Fenerbahçe yönetiminin 2007 yılında aldığı ihraç kararına karşı açtığı davayı kazandı.

Kadıköy 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Fenerbahçe Kulübü'nün aldığı kararın hukuka aykırı olduğuna karar verip, ihraç kararını iptal etti..

Daha öncede ihraç kararı iptal edilen Sadettin Saran, bu kararla 2. kez ihraç kararını iptal ettirmiş oldu. Bu sonuçla Sadettin Saran Fenerbahçe kongre üyelik hakkını geri kazanırken, başkanlık yolu da yeniden açılmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor