Fenerbahçe'de Ali Koç'u Trabzonspor sözleri de kurtaramadı! Taraftarı bile tepkili...

Dün oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası sarı lacivertli taraftarlar, Ali Koç'a tepki gösterdi.
Fenerbahçe'de Ali Koç'u Trabzonspor sözleri de kurtaramadı! Taraftarı bile tepkili...

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe’ye konuk oldu. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada hakem kararları yine tartışma konusu oldu. Bordo-mavililer, 70 dakikayı 10 kişi oynadığı maçta sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Tartışmalı Gol Kararı

Kırmızı kart ve iptal edilen gole kadar bordo-mavililer oyunda üstünlük sağlarken, kalan sürede Fenerbahçe de Fırtına’ya karşı etkili olamadı. Mücadelenin en çok konuşulan anı, Trabzonspor’un iptal edilen golü oldu.

Paul Onuachu’nun pozisyonunda verilen faul kararı hem bordo-mavili camiadan hem de futbolseverlerin tepkisini çekti. Kararın oyunun seyrini değiştirdiği yorumları yapılırken, Trabzonspor cephesinden hakem yönetimine yönelik eleştiriler yükseldi.

Ali Koç’a 'İstifa' Tepkisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşma sonrası teknesine geçmek istediği sırada taraftarların protestosuyla karşılaştı. Sarı-lacivertli taraftarlar “Ali Koç istifa” tezahüratları yaparak yönetimi eleştirdi.

Taraftarın tepkisinin devam ettiği Fenerbahçe’de gözler 21 Eylül Pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na çevrilmiş durumda.

Eleştirilen hedefinde olan mevcut başkan Ali Koç’un yanı sıra seçimde Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp yarışacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir