Fenerbahçe yine işbaşında mı!

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki şampiyonluk yarışında son 3 haftaya girilirken ilginç dedikodular da ortalığı kasıp kavuruyor. Karabükspor’un stoperi Armand Deumi İstanbul’da görüntülendi. Deumi’nin Fenerbahçe ile anlaşacağına dikkat çekilirken, Fen

Fenerbahçe yine işbaşında mı!

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki şampiyonluk yarışında son 3 haftaya girilirken ilginç dedikodular da ortalığı kasıp kavuruyor. Karabükspor’un stoperi Armand Deumi İstanbul’da görüntülendi. Deumi’nin Fenerbahçe ile anlaşacağına dikkat çekilirken, Fenerbahçe maçına da bu durumun etki edeceği düşünülüyor.

Bugün Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın internet sitesinde paylaşılan bir video bütün haftanın gündemini oluşturacak gibi görünüyor. Siteye yüklenen videoda Fenerbahçe ile hafta sonu karşı karşıya gelecek olan Karabükspor’un defans oyuncusu Armand Deumi olduğu iddia edilen kişi, yine Doğuş Grubu’na ait olduğu ileri sürülen Audi marka bir araca biniyor. Videonun çekildiği yer ise İstanbul’un gözde mekanlarından Kanyon.

Dün Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelen Karabükspor’un bugün izinli olduğunu da hatırlatalım.

Öte yandan Karabükspor’un bir başka yabancı futbolcusu Emmanuel Emenike ise Ankaragücü maçının 43. dakikasında kaburgasına aldığı darbe ile oyun dışında kaldı ve maçı tamamlayamadı. Emenike’nin de sezon sonunda Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor