Fenerbahçe ve TFF kol kola

UEFA'nın baskısı sonucu Fenerbahçe'yi şampiyonlar Ligi'nden men eden Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe arasında strateji belirleme çalışmaları da başladı.Son bir haftada aynı olaya iki farklı karar vererek hem Türk Futbolunun marka değerini hem de

Fenerbahçe ve TFF kol kola

UEFA'nın baskısı sonucu Fenerbahçe'yi şampiyonlar Ligi'nden men eden Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe arasında strateji belirleme çalışmaları da başladı.

Son bir haftada aynı olaya iki farklı karar vererek hem Türk Futbolunun marka değerini hem de Türkiye Cumhuriyetini Dünya kamuoyu önünde küçük düşüren Mehmet Ali Aydınlar ve onun federasyonu şimdide çeşitli ayak oyunları peşinde.

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesi sonucu her hangi bir itirazda bulunmamasını ve ligler başlayana kadar sessiz kalmasını önerdiği öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'ye ihraç cezasına itiraz etmeleri halinde ortamın gerileceğini ve Fenerbahçe'yi ligden de düşürmeleri için kamuoyu ve siyasi baskıya dayanamayacaklarınıda yapılan gizli görüşmelerde Fenerbahçe yönetimine iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor