Fenerbahçe ve Burak Yılmaz...

Fenerbahçe ve Burak Yılmaz isimleri bir arada... Çünkü ikisi de geçen ay medyada en çok konuşulan olmayı başardılar...Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Ekim ayında medyada en fazla yer alan spor kulübü oldu. Medya Takip Merkezi'nden (MTM) yapılan

Fenerbahçe ve Burak Yılmaz...

Fenerbahçe ve Burak Yılmaz isimleri bir arada... Çünkü ikisi de geçen ay medyada en çok konuşulan olmayı başardılar...

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Ekim ayında medyada en fazla yer alan spor kulübü oldu. Medya Takip Merkezi'nden (MTM) yapılan açıklamada, geçen ay 2 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde yapılan medya takibi sonucunda Fenerbahçe hakkında 31 bin 772 haber ve yazının çıktığı bildirildi.

Fenerbahçe'yi medyada çıkan haber ve yazı konusunda 29 bin 99 ile Galatasaray, 22 bin 388 ile Beşiktaş, 21 bin 357 ile Trabzonspor ve 12 bin 587 ile de Bursaspor takip etti.

-En çok konuşulan Burak oldu-
MTM raporuna göre, Ekim ayında medyada en çok yer alan futbolcu ise Trabzonsporlu Burak Yılmaz.

Burak hakkında geçen ay 6 bin 229 haber ve yazı çıkarken, Atletico Madridli Arda Turan 5 bin 526 haber ve yazıyla ikinci, Fenerbahçeli Alex de Souza 3 bin 707 haber ve yazı ile üçüncü, Beşiktaşlı Ricardo Quaresma 3 bin 595 ile dördüncü ve Galatasaraylı Kazım Kazım 3 bin 461 haber ve yazıyla beşinci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor