Fenerbahçe saldırısında yeni gelişme! Tüfek

Haber61.net - Haber servisi - Çaykur Rizespor maçının ardından İstanbul'a dönmek için Trabzon Havalimanına doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesine Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında yapılan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürüyor.Olayla ilgili gö

Fenerbahçe saldırısında yeni gelişme! Tüfek

Haber61.net - Haber servisi - Çaykur Rizespor maçının ardından İstanbul'a dönmek için Trabzon Havalimanına doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesine Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında yapılan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürüyor.

Olayla ilgili göz altına alınan N.S. ve E.A.'nın mehkemece serbets bırakılmasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay sonrasında yapılan araştırmalarda bulunan tüfeğin Samsun kriminale incelenmek üzere gönderilmesinin ardından çıkan sonuca göre tüfeğin olayda kullanılan tüfek olmadığı ortaya çıktı...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor