Fenerbahçe puan kaybettikçe Trabzonspor hakkında konuşuyorlar!

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, beraberlik sonrası yine Trabzonspor'dan bahsetti.

Fenerbahçe puan kaybettikçe Trabzonspor hakkında konuşuyorlar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-2 biten Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamarda bulundu.

Fenerbahçe camiasında adet olan puan kaybettikçe Trabzonspor hakkında konuşma durumu bu akşam da devam etti.

Fenerbahçe teknik direktöri Vitor Pereira aldıkları kötü sonuçları açıklamak yerine Trabzonspor'un aldığı iyi sonuçlara dikkat çekti ve "Avrupa'da yoklar" dedi.

İŞTE PEREIRA'NIN AÇIKLAMALARI:

Ben bahane üretmek istemiyorum, bunların arkasına sığınan bir hoca değilim. Ligdeki büyük takımlara baktığınızda, en zirvedeki Trabzonspor, Avrupa'da oynamıyor. Galatasaray, Beşiktaş ve bizim problemlerimiz aynı.

Bu maça hazırlanmak için 1 günümüz vardı, futbolcular makine değil, buna bağlamak istemiyorum ama bu da bir gerçek. Bu açıdan tek problemi olmayan takım, Trabzonspor. İki maç arası toparlanacak yeterli vakitleri oluyor.

Penaltıyı atmış olsak maçta öne geçecektik ve avantajlı olacaktı ama maalesef olmadı, rakibimiz duran toptan 1-0 yaptı. Bundan sonra her şeyi riske ettik. Direkten dönen toplarımız var.

Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ederim. Ve onlara şunu demek istiyorum, biz her zaman savaşmaya devam edeceğiz. Bugün oyuncularım çok istediler, sahaya ruhlarını yansıtmaya çalıştılar, çok koştular ama maalesef istediğimiz sonuç olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor