Fenerbahçe Pınar Karşıyaka

Fenerbahçe Pınar Karşıyaka maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne?

Fenerbahçe Pınar Karşıyaka

Fenerbahçe Pınar Karşıyaka maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne?

Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı yaşanıyor. Kupada bugün Fenerbahçe ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Bursa'da düzenlenen Türkiye Kupası maçı saat 17.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı burdan da izleyebilirsiniz.

Büyük heyecana sahne olan Türkiye Kupası'nda Pınar Karşıyaka bir önceki turda Anadolu Efes'i 67-66 yenerek yarı finale yükseldi. Bu karşılaşmada Pınar Karşıyaka özellikle son periyotta Kerem Gönlüm'ün üstün performansıyla maçı kazandı. Wright 19, Jones 16 sayı üretirken Kerem Gönlüm ise 9'u son periyotta olmak üzere 11 sayı yaptı.

İki takımın son kupa karşılaşmalarına bakıldığında Pınar Karşıyaka şampiyon olduğu 2013-14 sezonunda Fenerbahçe'yi yarı finalde elemişti. Geçen yıl ise Fenerbahçe rakibini yarı finalde mağlup etmişti. Ligde ise iki takımın karşılaşmalarında geçen sezon play off yarı final maçında Karşıyaka Fenerbahçe'yi mağlup etmişti. Bu sezon ise Fenerbahçe Pınar Karşıyaka'yı 104-82 yenmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler