Fenerbahçe parayı örtülü ödenekten mi buldu?

Trabzonspor'u suçlayan zihniyet, Fenerbahçe'nin astronomik transferlerine de "örtülü ödenek" desteği diyebilecek mi?

Fenerbahçe parayı örtülü ödenekten mi buldu?

Haber61 Spor Servisi

Türkiye'de UEFA kıskacında olan ve TFF -BDDK anlaşmasıyla borçlarına yapılandırma gerçekleştiren Trabzonspor'un transferleri bazılarının gözüne çarpmış ve devletten "Örtülü ödenek" alındığı iddialarıyla kulüp karalanmaya çalışılmıştı.

Halbuki UEFA ile anlaşması gereği  2.5-3 Milyon Euro bandında transfer bütçesi olan Trabzonspor hiçbir transfere ise bonservis bedeli ödememişti. Obi Mikel'in kadroya katılması ve yıllık 1.5 Milyon Euro alacağının açıklanmasını fırsat bile yanlı medya suyu bulandırmaya çalışarak "Trabzonspor örtülü ödenekten transfer yapıyor" başlıkları atmıştı. Bu iddialara bizzat Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu yanıt vererek böyle bir şeyin olmadığını sadece TFF- BDDK anlaşmasıyla borçların yapılandırıldığını ve bu işlemin sırayla tüm kulüplere uygulanacağını belirtmişti.

Cumhuriyet'te çıkan Trabzonspor'a örtülü ödenek iddiası;

Cumhuriyet'te çıkan Trabzonspor'a örtülü ödenek iddiası;

ŞİMDİ NE YAZACAKSINIZ?

Trabzonspor'a karşı iftiralar havada uçuşurken UEFA'nın kıskacında olan ve borçları nedeniyle taraftarından yardım toplayan Fenerbahçe üst üste pahalı transferler gerçekleştirdi. Son olarak Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'i transfer eden sarı lacivertlilerin bu transfer için 3.5 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini Rizespor Başkanı Hasan Kartal resmen duyurdu.

ŞİMDİ SORU ŞU: FENERBAHÇE'YE PARA ÖRTÜLÜ ÖDENEKTEN Mİ GELİYOR?

Fenerbahçe'ye yakın olan medya bonservis bedeli ödemeden transfer yapan Trabzonspor'a "örtülü ödenek" iftirası atarken sarı lacivertlilerin yalnızca bir transfer için 3.5 Milyon Euro harcamasını henüz eleştiremedi. Trabzonsporlular'ın aklına ise haklı olarak "Borç içinde olduğu söylenen, UEFA'nın kıskacında olan Fenerbahçe'ye örtülü ödenekten destek mi geliyor?" sorusu takıldı. Bu soruyu aynı basın organlarının Fenerbahçe camiasına da sorup sormayacağı ise büyük bir merak içerisinde bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler