Fenerbahçe olayı Trabzon'a yıkmaya çalışıyor!

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı Trabzon ve Trabzonspor'un üzerine yıkma çabaları tüm hızıyla sürüyor. Sözde sağduyu çağrıları yapan Fenerbahçe yöneticilerin, bir-iki kişinin yaptığı bir olay nedeniyle Trabzonspor taraftarlarına suçu yıkarak Trabzon

Fenerbahçe olayı Trabzon'a yıkmaya çalışıyor!

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı Trabzon ve Trabzonspor'un üzerine yıkma çabaları tüm hızıyla sürüyor. 

Sözde sağduyu çağrıları yapan Fenerbahçe yöneticilerin, bir-iki kişinin yaptığı bir olay nedeniyle Trabzonspor taraftarlarına suçu yıkarak Trabzon'a gelmek istemediklerini ve maçları başka bir şehirde oynamak için başvuruda bulunacağı öne sürüldü.

Sarı-Lacivertli yönetimin yeni sezon öncesi, Trabzonspor ile Avni Aker'de yapılacak maçları Ankara veya İzmir'de oynamak için başvurmaya hazırlandığı öğrenildi. Karadeniz ekibiyle aranın daha da açılmaması için Bordo-Mavili yönetimle de bu konuda fikir alış verişinde bulunulacağı ileri sürüldü.

Ankara veya İzmir fikrinin kabul görmemesi halinde ise, Trabzon maçları öncesi Rize'de yapılan kamplar kaldırılacak. Şehre maç günü gidip gelinecek. Trabzon Havalimanı'nın kullanılmamasına özen gösterilecek. Aynı uygulama Rize maçlarında da uygulanacak. Rize'deki maçlara, günü birlik gidilecek. Gece kentte konaklama yapılamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor