Fenerbahçe maçında olay kafası yarıldı

1 dakika sonra Tuzlaspor'dan Haluk Türkeri'nin kafasına bir taş isabet etti. Kafası yarılan ve yerde kalan Haluk'a müdahelesi saha içinde yapıldı. Oyun bir süre durdu, Fenerbahçe cephesi bu şartlar altında maç oynamanın sakıncalı olduğunu hakem ve Federas

Fenerbahçe maçında olay kafası yarıldı
1 dakika sonra Tuzlaspor'dan Haluk Türkeri'nin kafasına bir taş isabet etti. Kafası yarılan ve yerde kalan Haluk'a müdahelesi saha içinde yapıldı. Oyun bir süre durdu, Fenerbahçe cephesi bu şartlar altında maç oynamanın sakıncalı olduğunu hakem ve Federasyon temsilcisine bildirdi. Saha içine gelen taşların stad dışından atıldığı belirlendi. 
 
TUZLA STADI'NDA İZDİHAM...
 
Fenerbahçe maçı öncesi stadın kapısında aşırı kalabalık oluştu. Basın mensupları, güvenlik görevlileri ve taraftarlar tek kapıdan geçişi sağlamaya çalışınca kapı önünde yığılma ve tartışmalar yaşandı. Çevik Kuvvet yaşanan arbedeyi bitirmek için müdahale yapmaya hazırlanıp gerginliği yatıştırmaya çalıştı. Görevliler ve taraftarlardan bir çoğu maçın başlama saatinden sonra içeri girebildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor