Fenerbahçe maçı onlar için ayrı!

Trabzonspor'da, İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç, sarı-lacivertli takım karşısında ilk galibiyetlerini yaşamak istiyor.Hacıosmanoğlu'nun döneminde bordo-mavili takım, Fenerbahçe ile 2 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, geçen sez

Fenerbahçe maçı onlar için ayrı!

Trabzonspor'da, İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç, sarı-lacivertli takım karşısında ilk galibiyetlerini yaşamak istiyor.

Hacıosmanoğlu'nun döneminde bordo-mavili takım, Fenerbahçe ile 2 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, geçen sezon oynadığı bu karşılaşmaların ilkinde deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı, ikinci karşılaşmada ise çıkan olaylar nedeniyle rakibine hükmen mağlup oldu.

Trabzonspor'da 2005-2006 sezonunda 8 aylık bir dönemde görev yaptıktan sonra ikinci kez bu sezon başında göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodziç de Fenerbahçe karşısında galibiyet göremedi. Bordo-mavililer, 52 puanla ligi 4. sırada bitirdiği sezonda deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe'ye sahasında 3-2 yenildi.

Halilhodziç de böylece Hacıosmanoğlu gibi sarı-lacivertli takım karşısında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler